Om os

Hos Zeromix har vi 15 års erfaring med at fremstille messingvaske. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder et godt og bæredygtigt produkt til fornuftige priser.

I alle vores produkter fokuserer vi på at råvarernes egenskaber bliver udnyttet fuldt ud. Vi benytter således ikke standard messing, men højkvalitetsmessing, uden skadelige tungmetaller og med et ekstraordinært højt kobberindhold - hvilket sikrer at hverken virus eller bakterier kan overleve på overfladen.

Vores vaske er ægte håndværk. I modsætning til maskinbukkede vaske har vores vaske bløde hjørner, hvilket gør det nemt at rengøre vasken, samt holde den fri for madrester osv. En maskinbukket vask har skarpe bukninger i bund og hjørner, og er derfor meget svær at holde ren og fri for madrester, der har en tendens til at akkumulere og danne sorte plamager på vaskens overflade.

Zeromix er ikke blot et navn, men et kvalitetsmærke. Vores vaske bliver fremstillet af massive messingplader, som giver produkterne uovertruffen robusthed sammenlignet med konkurrerende produkter. Dette betyder at du kan få glæde af din Zeromix vask hver dag, uden bekymring, mange år ud i fremtiden.

Vi tilbyder ikke messingvaske med børstet, blæst eller bruneret overflade. Disse overflader gør det særlig svært at rengøre vasken og trodser messingens naturlige patineringsproces. Den blankt polerede overflade vi bruger på Zeromix vaske er den eneste måde at sikre en flot patinering. Vi anbefaler at tørre vasken af jævnligt med en blød karklud og opvaskemiddel. På Zeromix vaske resulterer dette i en utrolig smuk og uniform patina over tid. En Zeromix vask er et hverdagskunstværk du stolt kan vise frem i dit hjem.

Bemærk at der findes et stort udvalg af "falske" messingvaske på markedet - langt de fleste af disse vaske patinere ikke, og er kunstigt messingfarvet, som slides af, der er ikke tale om bæredygtighed og de kan ikke bekæmpe virus og bakterier. Zeromix er det sikre valg hvis du vil have en ægte messing vask.

Vi har brugt mange år på at finde frem til de bedste producenter af messingprodukter og endnu flere år i samarbejde med disse partnere for at perfektionere vores produkter. Vi må erkende at det hverken er muligt i Danmark eller Kina. Vi har i stedet allieret os med partnere i lande der har flere tusind års erfaring og tradition med at fremstille messingprodukter, så du kan få den bedst mulige kvalitet.