Vaske, badekar og brusebunde efter specialmål

Kan du ikke finde noget der passer? Vi fremstiller speciallavede messingvaske, bordplader, badekar og brusebunde efter dine ønsker til gode priser.

Du kan enten:

  • Fremsende en håndlavet skitse med mål til kontakt@zeromix.dk, så udarbejder et godt tilbud til dig indenfor 24 timer (på hverdage), eller,
  • kontakt os på kontakt@zeromix.dk eller 86 82 61 61 og få en uforpligtende snak om hvad du ønsker dig.

Prisen afhænger af hvor meget materiale der kræves, kompleksiteten af det stykke håndarbejde der skal laves, samt leveringsomkostninger. Vi bruger vores egen messing legering, med ekstraordinært højt kobberindhold og uden skadelige tungmetaller. Vi kan ikke garantere alle ønsker bliver opfyldt, men vi vil gøre vores bedste for at indfri dine drømme. I visse tilfælde skal der udarbejdes nye hjælpemidler, særligt hvis vaskeskålen skal have en speciel størrelse. Ved større bordplader med integreret vask, badekar og brusebunde kan specialtransport være nødvendigt.

Accepteres det fremsendte tilbud fremstiller vi en detaljeret tegning, som du skal godkende inden vi sætter gang i arbejdet. Et eksempel herpå kan ses nedenfor.

Halvdelen (50 %) af prisen betales forud og resten umiddelbart efter varen er modtaget. Det tager typisk 1½ måned fra ordreafgivelse til at man modtager varen.

Det er yderst vigtigt at de mål du sender os er nøjagtige. Hvis du f.eks. skal integrerer en vask i en bordplade skal du oplyse den præcise tykkelse på bordpladen. Det er meget svært at tilpasse specialprodukter efter fremstilling og specialvarer kan ikke returneres. Hvis du har spørgsmål til hvordan du skal måle er du velkommen til at kontakte os på enten kontakt@zeromix.dk eller 86 82 61 61.

Hvis du ikke benytter et Zeromix armatur er det vigtigt at du oplyser os om hanehullets diameter. Hanehullet og overløbshullet kan placeres efter ønske, hvis blot de ikke konflikter.

For store vaskebordplader benytter vi en plade af vandfast materiale til at stabilisere. Hvis der er tale om meget store bordplader kan det være nødvendigt at sammensætte 2 plader hvor der skal laves en sammenføring. Hvis dette er tilfældet foreslår vi en god løsning.

Bemærk: Alle specialvaske leveres med monteret overløb, hvorimod bundventilen først monteres af kunden selv efter vasken er sat i bordpladen. Det kræver intet værktøj og tager ca. 1 minut.

Indfri dine messing drømme - kontakt os nu og få et tilbud.